FORSIDE

OM FOOLSTUBE
WEBDESIGN

Jørn Bjerre
Designerpilot

FOOLSTUBE WEBDESIGN er kommet flvvende fra start. Vi designer lette og håndterbare wordpress hjemmesider fortrinsvis til organisationer, foreninger og projekter, – men også til kunstnere og musikere!

Jeg har gennem de sidste 12 år arbejdet som webredaktør på forskellige websider, hvilket har givet mig indsigt og erfaring med at designe sider. I 2020 har jeg imidlertid påbegyndt mit eget firma.

HVORDAN KOMMER DU I GANG?

Hvad skal du bruge?

WORDPRESS hjemmesider har rigtig mange gratis temaer til din nye hjemmeside, som kan være ganske udmærkede. De gratis temaer er selvfølgelig meget ofte begrænsede smagsprøver på en betalte udgave. Men et gratis tema er et godt sted at starte. Et rigtig godt råd er at vælge et gratis tema, der kan udvides til en betalt version på et senere tidspunkt, – hvis det overhoveder bliver nødvendigt.

Hvad bruger du af tid?

WORDPRESS temaer gør det nemmere at få din hjemmeside til at se ud og fungere præcis som du har brug for. Samtidig skal du ikke bruge meget tid på opdateringer, hvilket betyder at det ikke er meget tidskrævende. Som du kan se her på siden har jeg gjort brug af flere forskellige temaer, der faktisk er virkelig gode, – og ikke mindst gratis. Der er udviklet flere tusinde temaer til WordPress.

Hvad er prisen på en webside?

WORDPRESS hjemmeside med et gratis tema koster dig kr. 2000,00. Ved et købt design vil prisen være kr. 2000,00 + prisen på temaet. Du kan også købe PRO udgaver af temaer, plugins og widgets i opbygningen af din hjemmesider, men jeg burger fortrinsvis gratis udgaver, hvilket gør at jeg kan holde prisen nede. Hvis du ønsker et design med med et gratis tema/skabelon fra wordpress er prisen kr. 2000,00 inkl. gratis support det første år.

Hvad får du med?
  • Oprettelse af din nye hjemmeside på DK-Hostmaster med “navn.dk”. (Pris kr. 50 pr. år.)
  • Oprettelse af din nye hjemmeside på DanDomain med “navn.dk”.  (Pris kr. 123,75 inkl. moms)
  • Oprettelse af din nye hjemmeside som “Basic-Suite” på webhotellet Simply.com. (Pris kr. 448,39 pr. år inkl. moms.)

2014 JamSession © All rights reserved.